close
Våre elsykler
Tilbehor
Tjenester
Bedrift
Om oss
close
close
close
close
close
HVA VI TILBYR BEDRIFTEN DIN
ELSYKKELEN GJØR JOBBEN

Tilskudd til kjøp av elektrisk lastesykkel for bedrifter !

Trondheim kommune
Trondheim kommune tilbyr nå tilskudd til elektrisk lastesykkel for næringsaktører. Målet er at el-lastesyklene skal erstatte bilbruk ved levering av varer eller transport av utstyr og lignende. Siste frist for innsending av søknader for 2021 er 15. november. Les mer her

Bravida
Bravida kjøpte transportsykler fra oss: Les mer her

Flere bedrifter, organisasjoner, kommuner og offentlige institusjoner tar i bruk elsykkel. Ikke uten grunn – for det er mye å vinne:

spar penger ta vare på bymiljøet bli sett ha det gøy

Sammenlignet med bil, buss eller taxi er elsykler sparebøsser på hjul. Dessuten går det så raskt å komme seg fram. Tid er penger, elsykler den nye olja – og den forurenser ikke. Elsykler til originale løsninger utløser et lass av velvilje og positivitet, noe du vokser på og høster oppmerksomhet for.

For elsykler er det i motsetning til sykler og personbiler fradrag for inngående mva. Altså forsvinner umiddelbart 1/5 av kostnaden. Vi tilbyr en gunstig leasingordning, helt uten innskudd.

Hos oss får dere opplæring i bruk, fast serviceavtale eller servicepakker etter behov. Helt uten bryderi for dere, arbeid utføres på stedet eller vi henter og bringer. Vi har lang erfaring med dekor og profilering på elsyklene våre, og bistår dere gjerne med det. Les også om leasing for bedrifter.