close
Våre elsykler
Tilbehor
Tjenester
Bedrift
Om oss
close
close
close
close
close
Komfort elsykler
Dette er elsykler som har komfort og kjøreegenskaper langt utover det normale. Vi kaller det komfortsykkel, eller det kan like gjerne omtales som luksus. De gir deg en deilig opplevelse. For fulldemping er ikke kun forbeholdt terrengsykler, men brukes her på elsykler til bybruk. Det er fantastisk med en sykkeltur hvor du knapt sjeneres av vibrasjoner og støt fra asfalthull, brostein og fortauskanter. Du er også sikret maksimalt veigrep som øker sikkerheten.
Riese & Müller
Delite GT Touring
Fulldempet & XT-gir
Knallsykkel for byen, landeveien og grusveien. Kraftig motor, feite dekk, maks komfort med full demping, og en dristig og utfordrende design. Kan leveres med beltedrift og navgir.
 
Kr 72.500,-
Riese & Müller
Homage GT Vario
Fulldempet & belte
En topp utstyrt, fulldempet komfortsykkel. Den har bremse-, fjern- og nærlys. Beltedrift og trinnløst gir sørger for minimalt vedlikehold. Med denne sykkelen flyter du over ujevnheter.
 
Kr 78.000,-
Riese & Müller
Superdelite GT Rohloff
High end
Gir deg den ultimate opplevelsen i byen, på landeveien eller grusveien. Kraftig motor, doble batterier, feite dekk, full demping og elektronisk gir.
 
Kr 105.000,-
Moustache
Samedi 29 Trail 6
Cx, 625wh
En rå stisykkel fra franske Moustache. Geometri og kvalitet for den kresne.
 
Kr 65.000,-
Riese & Müller
Delite GT Vario
Fulldempet & beltedrift
Supercharger er utstyrt med 1000 Wh, sprek Bosch-motor, trinnløst gir, beltedrift, nydelig geometri og høy komfort som gjør den vel forberedt på de krevende turene.
 
Kr 76.000,-
Riese & Müller
LOAD 75 TOURING Family
Fulldempet for 3 barn
Den er utstyrt med 3 barneseter, lås og kalesje. CX-motor og 500 Wh batteri. En fantastisk komfortabel sykkel med demping på for- og bakhjul. 10 gir.
 
Kr 88.000,-
Riese & Müller
Superdelite GT Touring
Fulldempet
Gir deg den ultimate opplevelsen i byen, på landeveien eller grusveien. Kraftig motor, doble batterier, feite dekk, full demping og med dristig og utfordrende design.
 
Kr 86.000,-
Riese & Müller
Load 75 Rohloff Familie
14 el-gir & beltedrift
Ferdig pakkeløsning for frakt av 3 barn, med elektronisk gir, beltedrift, nyeste motortype, full demping og fantastiske kjøreegenskaper.
 
Kr 110.000,-
Riese & Müller
Delite GT Rohloff
 
 
Kontakt oss for pris
Riese & Müller
Superdelite GT Vario
Trinnløst gir, belte, 1.125 batteri
 
Kontakt oss for pris