close
Våre elsykler
Tilbehor
Tjenester
Bedrift
Om oss
close
close
close
close
close
Terreng elsykler
Sykling i skog og fjell gir energi og frihetsfølelse. Terrengsykkel med el-motor fører deg enda lengre inn i naturen – uten at du må forstyrre naturens ro. Fristelsen til å sette seg opp på sykkelen blir uimotståelig. Franske Moustache er en av Europas ledende produsenter av elsykler til bruk i terrenget. Syklene produseres i nordøst-Frankrike, og de testes grundig av de entusiastiske sykkelelskerne. Sjekk ut våre terrengsykler, gjerne med en prøvetur hos oss.
Riese & Müller
Delite GT Touring
Fulldempet & XT-gir
Knallsykkel for byen, landeveien og grusveien. Kraftig motor, feite dekk, maks komfort med full demping, og en dristig og utfordrende design. Kan leveres med beltedrift og navgir.
 
Kr 72.500,-
Riese & Müller
Superdelite GT Rohloff
High end
Gir deg den ultimate opplevelsen i byen, på landeveien eller grusveien. Kraftig motor, doble batterier, feite dekk, full demping og elektronisk gir.
 
Kr 105.000,-
Moustache
Samedi 29 Trail 6
Cx, 625wh
En rå stisykkel fra franske Moustache. Geometri og kvalitet for den kresne.
 
Kr 65.000,-
Sduro HardNine 4.0
20 gir & 500wh batteri
Godt utstyrt mountainbike, denne har plass til grove, brede piggdekk, og er derfor en godt egnet helårssykkel. En rød igjen i L str.
 
Kr 31.999,-
Riese & Müller
Delite GT Vario
Fulldempet & beltedrift
Supercharger er utstyrt med 1000 Wh, sprek Bosch-motor, trinnløst gir, beltedrift, nydelig geometri og høy komfort som gjør den vel forberedt på de krevende turene.
 
Kr 76.000,-
Moustache
Samedi 27 Trail 8
 
Den råeste fulldemperen vi har ! Se alle detaljene her: https://moustachebikes.com/pdfs/MoustacheBikes-S10-EN-Samedi29-Trail8.pdf
 
Kr 75.000,-
Riese & Müller
Superdelite GT Touring
Fulldempet
Gir deg den ultimate opplevelsen i byen, på landeveien eller grusveien. Kraftig motor, doble batterier, feite dekk, full demping og med dristig og utfordrende design.
 
Kr 86.000,-
Riese & Müller
Delite GT Rohloff
 
 
Kontakt oss for pris
Riese & Müller
Superdelite GT Vario
Trinnløst gir, belte, 1.125 batteri
 
Kontakt oss for pris